fbpx

Miks peaks puhkuseks vÔtma matkabussi?

Kanal 2 saade "Rooli vÔim" rÀÀgib matkaautoga reisimisest

Miks peaks puhkuseks vÔtma matkabussi?

Kanal 2 saade "Rooli vÔim" rÀÀgib matkaautoga reisimisest

TĂ€napĂ€eval on vĂ”imalus vabalt reisida sinna kuhu hing ihkab ja millal ihkab. Just see on pĂ”hjus, miks peaks puhkuseks vĂ”tma matkabussi. Kuid kas reisides saaks kogeda ja nĂ€ha rohkem kui senini oled seda teinud? TĂ”epoolest, vahel on vĂ€ga mĂ”nus kĂ€ia lihtsalt puhkamas ja pĂ€evitamas TĂŒrgi vĂ”i Egiptuse hotellis. Kuid kas see ikka toidab piisavalt Sinu hinge ning kas see ikka pakub suurt avastamisrÔÔmu, erinevaid kogemusi ja seiklusi? Vaata jĂ€rele mida arvame Kanal 2 saates `Rooli VĂ”im` matkaautoga reisimisest.

Meil on vedanud, sest meil on alati vÀga vahvad kliendid. Vaata videost jÀrele kui Àge on matkabussiga ringi reisida.

Hiljuti toimus rahvusvaheline turismimess TOUREST. Ka meie osalesime ning andsime Tallinna Televisiooni jaoks intervjuu nii matkaauto ostmisest kui ka rentimisest.

aar aastat tagasi andsime ajalehes „Harku Valla Teataja“ pĂ”gusa ĂŒlevaate matkaauto vĂ”imalustest, rentimisest, turu olukorrast ja kuidas kĂ”ik sai alguse. Head lugemist!

Loe otse siit: https://www.harku.ee/

Klooga maanteel autoga liikudes vĂ”ivad valged matkaautod puude ja teiste liiklejate varjus mĂ€rkamata jÀÀda. Kuid just sealsamas, Tui pargi servas Ranna tee 2 sisehoovis seisab vahel ĂŒksnes paar-kolm, teinekord aga kuni kĂŒmmekond matkaautot. Aasta tagasi ĂŒhe rendi- ja ĂŒhe mĂŒĂŒgiautoga alustanud noor pereettevĂ”te MOTORHOME.ee on aastaga hoogsasti kasvanud ning oma autoparki laiendanud. Kevadel avanes Tabasalus elaval perekonnal ka vĂ”imalus see kodule lĂ€hemale tuua. Matkaautosse sisenedes saab selgeks, et neid sĂ”idukeid autoks nimetada on vĂ€he. Pigem on tegemist ratastel majadega, kuhu on nutikalt integreeritud kogu eluks vajalik – elu- ja magamistoad, köök koos vajalike panipaikade ja seadmetega, duĆĄĆĄ ja tualett ning terrass koos Ă”uemööbli ja grillitarvikutega. Oma puhkuse tarbeks vĂ”ttis MOTORHOME.ee-st endale ĂŒhe sellise matkaauto ka mai lĂ”pus seltskonnaajakirjanduse kihama löönud prints Dubai ĆĄeik Hamdan bin Mohammed bin [...]

    Back to top