fbpx

NAUDI EESTIMAA KEVADET TURVALISELT MATKAAUTOGA RÄNNATES

MOTORHOME.ee on lĂŒkanud kĂ€ima suure kevadkampaania, mille kĂ€igus kĂ”ik ajavahemikul 24. mĂ€rts kuni 15. juuni 2020.a. matkaauto rentinud osalevad suures loosimises, mille tulemusel ĂŒks Ă”nnelik matkaauto kasutaja saab kogu rendiraha tagasi. Kasutage vĂ”imalust karantiiniperioodil viibida pere vĂ”i lĂ€hedastega Eestimaa tĂ€rkavas looduses vĂ”i miks mitte kasutada matkaautot ka kodukontorina Eestis ringi liikumiseks.

KĂ”ik meie kevadkampaania kĂ€igus pakutavad matkaautod on uhiuued ja vĂ€ga hea varustusega, mis vĂ”imaldab sĂ”idukit kasutada iga ilmaga. Lisaks teostatakse peale iga matkaauto kasutust kĂ”igile matkabussidele pĂ”hjalik desifintseerimine, samuti hoitakse matkaautosid 72 tundi “karantiinis” tagamaks jĂ€rgmisele matkaauto kasutajale 100% turvaline ja viirusevaba sĂ”iduk.

Varakevadised soodushinnad kehtivad kĂ”igile uutele matkaautodele, lisaks pakume tĂ€iendavat 15%-list hinnasoodustust. Kasuta broneeringut tehes sooduskoodi “PUHKA EESTIS” ja vĂ”ta lisaks soodsale rendihinnale ka MOTORHOME.ee mugav ja aegasÀÀstev KÕIK HINNAS PAKETT (VAATA LÄHEMALT KLIKATES SIIA) tasuta kaasa!

Tutvu MOTORHOME.ee suurepÀrase matkabusside valikuga SIIN ja tee broneering endale sobivaks ajaks.

MEREMESS

KABE MATKAAUTODE ja HAAGISELAMUTE ESMAESITLUS EESTIS

MEREMESS: KABE MATKAAUTODE ja HAAGISELAMUTE ESMAESITLUS

MOTORHOME.ee osales ka sellel aastal Tallinnas, Pirita messikeskuses toimunud Meremessil. Tutvustasime lisaks juba Eestlaste seas populaarsust vĂ”itnud Mobilvetta, McLouis, Roller Team ning Frankia matkaautodele ka Rootsi kvaliteettootja KABE matkaautosid ning haagiselamuid. Toimunud KABE esmaesitlusel Eestis oli vĂ€lja pandud luksuslik matkaauto KABE CROWN 810 LT ning tippvarustuses haagiselamu KABE Imperial 630 TDL FK. TĂ€name kĂ”iki, kes kĂŒlastasid meie vĂ€ljapanekut ning tegid tutvust matkaauto vĂ”i haagiselamuga reisimise vĂ”imalustega. Tutvu lĂ€hemalt KABE matkaautode ja haagiselamute valikuga SIIN.

 

    Back to top