fbpx

Matkaauto, haagissuvila vÔi vÀikebuss?

Autogeeniuse test

Autogeeniuse test: kas vÔtta matkaauto, haagissuvila vÔi vÀikebuss?

Autoreisi planeerimine on justkui muinasjutt, kus kangelane peab ristteel valima, kuhupoole minna. Autoreisi puhul juhtub see veel enne, kui ĂŒldse sĂ”itmagi saab hakata. Teha tuleb otsus, milline matkasĂ”iduk valida. Vastuse leidmiseks saatsime metsa kogu meie toimetuse.

Eestlaste elustandard on lĂ”puks ometi jĂ”udnud sellisele tasemele, kus matkasĂ”iduki omamine ei ole enam ĂŒlim luksus, vaid paljudel pigem prioriteetide seadmise koht. Muidugi, saab ka rentida. Aga kahjuks haigutab Eesti suve ilusal nĂ€dalavahetusel rendipunktides tĂŒhjus ja jĂ€lle tuleb vana presenttelk vĂ€lja otsida. KĂŒsimus, kas osta vĂ”i rentida, ei ole seekord ka loo fookus. Pere eelarve, mĂ”istlikkus ja rahavoo juhtimine jÀÀgu teiseks korraks.

VĂ”tsime hoopis Motorhome.ee lehelt matkaauto, Caravanrent kaudu haagissuvila ja ĂŒhe lahke eraisiku kĂ€est matkavĂ”imeka vĂ€ikebussi. Seadsime vĂ”rdluses luubi alla funktsionaalsuse, erinevad miinused ja plussid ja kĂ”ige tulemuseks vĂ”iks olla valikuvaludes vaevleva lugeja pÀÀstmine ning nii mĂ”nigi „ahaa, sellele ma ei mĂ”elnudki!“ hetk. VĂ€hemalt selle ideega me metsa lĂ€ksime.

Kus on [...]

Matkaauto rent oli teemaks ÄripĂ€eva raadiosaates. Kuulda saab erinevaid teemasid nii matkaauto rentimisest, ostmisest, vĂ€ljasĂ”itudest ja reisimisest. Kuigi selleks suveks on veel nii rentimiseks kui soetamiseks vabu matkaautosid, siis broneering oleks soovitav teha juba talvel, kui mitte eelmisel hooajal, selgub matkaautodele keskenduvast saatest.

Saates kuuleb veel, miks on mĂ”istlik kasutada reisimiseks just matkaautot, millised masinad ja mugavused valikusse kuuluvad, mis on kĂ”ige populaarsemad sihtkohad ja kas matkaautoga vĂ”iks ringi sĂ”ita ka talvel. SaatekĂŒlalised jagavad oma kogemuse pĂ”hjal matkaautoga liiklemise ja reisimise kohta soovitusi. Matkaauto rent on hea vĂ”imalus perega koos puhkamiseks ja reisimiseks. Matkaauto annab sulle palju vabadust ja vĂ”imalusi – ei pea kinni pidama tĂ€psest pĂ€evaplaanist vĂ”i ajakavast ning saad reisiplaanis teha muudatusi vastavalt oma soovidele. Matkaauto annab vĂ”imaluse kĂŒlastada erinevaid ĂŒritusi, kĂ€ia kĂŒlas vanematel vĂ”i sĂ”pradel ilma öömaja kĂŒsimata, kĂ€ia jahil, kalal, osaleda mitmepĂ€evastel spordivĂ”istlustel. Matkaauto rent annab vabaduse otsustada ise oma kĂ€ikude ĂŒle. MOTORHOME.ee pakub rendiks laias valikus uusi, kvaliteetseid ja vĂ€ga hea [...]

    Back to top