fbpx

Osalesime aasta suurimal autonĂ€itusel “Tartu Motoshow 2021”

Matkaautod Tartu Motoshowl

KĂ€esoleva aasta suurim autonĂ€itus Eestis Tartu Motoshow 2021 on selleks korraks lĂ€bi. Meil oli suur rÔÔm nĂ€idata tuliuusi matkaautode mudeleid ning kohata tĂ”eliselt palju matkaauto huvilisi. Puhkus peab looma ilusaid mĂ€lestusi ja andma meeldivaid emotsioone, just seepĂ€rast osutusid matkaautod Tartu Motoshowl tĂ”eliseks publikumagnetiks. Kes kohale ei saanud tulla, siis olete alati oodatud meie esindusse Tabasalus, Ranna tee 2. Kindlasti leiame igaĂŒhele sobiva matkaauto vĂ”i matkahaagise meie laiast mudelivalikust tootjatelt:

FRANKIA KABE MOBILVETTA McLOUIS ROLLER TEAM

Kuna matkaautod Tartu Motoshowl osutusid vĂ€ga populaarseteks, siis pakkusime kĂŒlastajaile ka hĂ€id ĂŒllatusi! MOTORHOME.ee messiboksis loosisime kĂ”ikide kĂŒlastajate vahel vĂ€lja tasuta 3-pĂ€evase matkaauto rendi koos mugava “KÕIK HINNAS” varustuspaketiga, mille koguvÀÀrtus on 500 EUR. Loosis osalemiseks polnud vaja teha muud, kui tĂ€ita loosikupong MOTORHOME.ee messialal A-hallis.  VĂ”itja selgus kohapeal messi viimasel pĂ€eval. Soovime palju-palju Ă”nne kolmepĂ€evase matkaauto rendi vĂ”itjale Karlis K.-le!

Matkaautod Tartu Motoshowl

Roller TeamSaksamaal DĂŒsseldorfis toimus 28.08.-05.09.2021 Euroopa suurim matkaautode ja haagiselamute mess Caravan Salon 2021. Osalemine eksponendina messil andis meile suurepĂ€rase vĂ”imaluse Eestist kohale tulnud klientidele tutvustada kĂ”ige uuemaid mudeleid ja arvukaid valikuvĂ”imalusi. On meeldiv tĂ”deda, et nii meie kui kliendid lahkusime messilt Caravan Salon 2021 uute lennukate ideedega tulevikuks!

Luksuslikud ja pÔhjamaiseks kasutuseks ideaalsed KABE matkaautod juba varsti ka Eestis kohapeal tutvumiseks:
KABE TM CROWN I 760 LGB, AUT, 173 hp ja KABE TM ROYAL X 780 LGB, AUT, 173 hp

Mobilvetta kvaliteetsed ja ehtsa Itaalia disainiga matkaautod on vĂ”itnud ka Eestlaste sĂŒdamed, olles juba mitmendat aastat enimmĂŒĂŒdud tĂ€isintegreeritud matkaautode klassis. 2022 mudeliaasta suurimad uudised/uuendused:

1. Uuenenud tipp-klassi tÀisintegreeritud Mobilvetta K-Yacht Teknoline
2. TĂ€iesti uus, premium-klassi VAN – Mobilvetta ADMIRAL
Tutvu MOTORHOME.ee laia uute Mobilvetta matkaautode valikuga meie kodulehel.

Roller Team on Itaalia matkaautode tootja ning [...]

    Back to top